Masters of Sound, The Ultimate Tunnel Experience

Regionieuws Den Haag AD online

 

7 mei 2017 - Den Haag 

Een enthousiaste deelnemer stuurde vanmorgen deze link door. Wij hebben geen idee of de journalist ook zelf deelnemer was, maar de geluiden tijdens de "Haagse Masters of Sound" zijn blijkbaar wel opgevallen. 

 

Trots

zowel op de vermelding als natuurijk ook op alle deelnemers die letterlijk geluid geven aan het evenement.

 

 

Klik op de afbeelding om naar het online artikel te gaan.


 

Masters of Sound, The Ultimate Tunnel Experience

 

 

24 maart 2017 - Hetzelfde evenement, een nieuwe naam! Wellicht is het u, tijdens de twee jaar dat deze zaak speelt, reeds ter ore gekomen: de naam, die wij voor ons evenement bedacht hadden, is door een andere partij als merknaam geclaimd bij het Benelux Merkenbureau. Helaas is ons verweer in de eerste instantie door het merkenbureau afgewezen en tijdens de periode van beroep is het bedrijf van de partij die de naam claimde failliet verklaard. Daardoor ligt de naam bij de curator en heeft Stichting PSC Automotive Events besloten om met een nieuwe naam verder te gaan. De afgelopen maand hebben (oud) deelnemers via het Porscheforum.nl suggesties kunnen aandragen voor een nieuwe naam en deze week kon er op een selectie daarvan gestemd worden. Uit die stemming bleek dat een kleine meerderheid de voorkeur had voor een andere naam (La Carrera Symfonica), toch heeft het team besloten om voor de tweede keuze, te weten "Masters of Sound" te gaan. Dit kunnen wij onderbouwen met de volgende twee redenen: Carrera zou mogelijk een inbreuk kunnen maken op een merknaam en ook verwijst het naar een bepaald type Porsche, terwijl alle type Porsches welkom zijn om mee te rijden. Wij zijn heel blij met de totstandkoming van deze nieuwe naam en nu gaan wij ons weer bezig houden met het allerbelangrijkste: het organiseren van "The Ultimate Tunnel Experience"!PSC goes Mille Miglia 2017   

 

Het feest is geweest. Acht dagen gezelligheid met op de achtergrond prachtige landschappen en natuurlijk Oldtimers!!!

 

Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar de inhoud van deze reis, is een kort reisverslag gemaakt. Klik hier om het te lezen.

 

Wilt u volgend jaar ook meerijden? De voorinschrijving voor de 2018 editie is inmiddels geopend.