The Rotterdam Edition

Rotterdam blijft ons verrassen met een welles nietes spelletje over de mogelijke vervuiling van auto's ouder dan 25 jaar. Vorig jaar konden wij nog net voor de definitieve invoering van de milieuzone het evenement voor alle typen Porsche organiseren. Echter voor de 2018 zag het er somber uit. Toen kwam in juni opeens het positieve nieuws dat de Rechtbank in Rotterdam oordeelde dat de Gemeente Rotterdam benzineauto's ouder dan 25 jaar niet toch weigeren. Natuurlijk is het gemeentebestuur in hoger beroep gegaan (dat beroep moet nog volgen), echter het weerhoudt ze niet om per 18 september a.s. de milieuzone weer tot verboden gebied te verklaren voor onze geliefde "oudjes". 

 

Wij kunnen niet zeggen of het een voorgevoel was of niet, maar dat wij begin dit jaar als organisatie besloten hebben om de editie in Rotterdam in het najaar te gaan organiseren in plaats van de gebruikelijke voorjaarseditie pakt u extra goed uit. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat Porsche van ALLE leeftijden mee kunnen rijden, omdat ons evenement op 16 september aanstaande in de agenda staat!

 

Eigenaren van de 25+ jaar oude Porsches kunnen wel een waarschuwing in de brievenbus verwachten, maar de Gemeente gaat dan nog geen boetes opleggen. Daarom nodigen wij eigenaren van alle Porsches, jong en oud, 911 of een ander mooi model, uit om op zaterdag 16 september ons tunnel evenement mee te rijden.

 

De inschrijving is inmiddels gesloten, het team van stichting PSC Automotive Events wensen alle deelnemers vanavond een fantastische avond toe.

 

Programma

17.00 - 18.30 uur  ontvangst bij startlocatie

18.30 - 19.00 uur  vertrek voor het 1e deel van de route

20.00 - 20.30 uur pauze moment / hergroeperen

20.30 - 22.00 uur 2e deel van de route