The Hague edition

6 mei 2017 

 

Je zou het niet zeggen, maar Den Haag heeft genoeg tunnels om een groep van 34 Porsches toch een klein uur zoet te houden. En als organisator ben ik heel trots op de deelnemers, zij hebben ook deze editie weer hun uiterste best gedaan om de naam van het evenement eer aan te doen.

 

Natuurlijk heeft het warme welkom, zowel door het aangename voorjaarszonnetje als de heerlijke echte hotdogs, bij The Mechanic in Leidschendam hieraan bijgedragen. 

 

De sfeer zat er goed in. Ondanks dat de groep niet heel groot was (ten opzichte van de edities in Amsterdam en Rotterdam) en er toch wel wat stoplichten in de route voorkwamen, konden de deelnemers toch in groepjes bij elkaar blijven rijden. Dat “compacte” was ook de ervaring van de vorige editie en het draagt zeker bij aan het succes, want met slechts 1 etappe is de Haagse editie een vreemde eend in de bijt. 

 

Namens alle teamleden van stichting PSC Automotive Events, wil ik alle 67 deelnemers (vrijwel iedereen had een copiloot) bedanken voor hun bijdrage en ik denk dat ik ook namens jullie de mensen van The Mechanic mag bedanken voor hun gastvrijheid. Ondanks dat wij alleen wat drankjes hadden verwacht, werden wij aangenaam verrast met lekkere hotdogs. Rolf en dochter, Leon, Raymond en echtgenote en zoon, dank jullie wel voor het verzorgen van weer een hele mooie start van het evenement en natuurlijk ook heel erg bedankt dat jullie het heerlijke zonnetje geregeld hebben ;-)

 

Sander van Schie bedankt voor het uitzetten en narijden van de route en Ivo Tiesema bedankt dat ik je “stem mocht lenen” bij het welkomswoord. Na 1,5 week stemloos te zijn geweest door een keelinfectie was het heel fijn dat ik mijn stem niet hoefde te forceren. 

 

Ik hoop dat iedereen zich vermaakt heeft en ik heet jullie graag welkom bij een van onze andere Masters of Sound evenementen.

 

Hartelijke groet,

Sylvia Lodder

 

 

Impressie 2017

Click image to enlarge

Impressie 2016

Een speciale editie om de mensen, die onze oppositie (tegen de onterecht naamclaim) gesteund hebben, te bedanken.