The Amsterdam Edition

Onze hoofdstad heeft niet alleen mooie bezienswaardigheden voor toeristen, vanwege haar tunnels is zij jaarlijks ook de trekpleister voor Porsche liefhebbers die tijdens de "Masters of Sound" genieten van een muzikaal hoogstandje. 

 

Dit jaar was het twaalfde jaar op een rij dat het evenement in Amsterdam georganiseerd werd. Op zaterdag 22 april (2017), waren ongeveer 70 Porsches en het dubbele aantal deelnemers present bij Porsche Centrum Amsterdam. Onder het genot van een hapje en drankje konden de deelnemers genieten van alle mooie Porsches in en buiten de showroom. Het nieuw te openen 'Classic Showroom' van het Porsche Centrum was nog niet geheel gereed, maar er waren al een aantal prachtige klassiekers te bewonderen. 

 

Om half acht ging het feest van start. De eerste etappe liep grotendeels door de stad, de Zeeburgertunnel, de IJtunnel, de Michiel de Ruijter tunnel, wat kleinere (spoor)tunnels en natuurlijk de Piet Heijn tunnel werden wederom gevuld met de geluiden van brullende Porsche motoren. Een deelnemer schreef achteraf op het porscheforum: "Het blijft zo lekker indrukwekkend die tunneltjes. In mijn geval had ik mijn zwager voor de eerste keer mee. Had deze ongein (zoals hij dat uitte) nog nooit meegemaakt, echter... ongein of niet, hij had een smile van oor tot oor". En dit verwoordt precies waar het om gaat tijdens onze "Ultimate Tunnel Experiences".

 

Hieronder een (gebundelde) foto impressie van de foto's die diverse deelnemers met ons en op de diverse social media kanalen gedeeld hebben.


Masters of Sound, The Amsterdam Edition 2017 - Photo impression

Click image to enlarge